Over ons

OVER MAXCONVISIO

MaxConvisio is een netwerkorganisatie. Aan het roer staan Severino Pusic en Paul van Heugten. Daarnaast hebben wij een netwerk van partners die we regelmatig inschakelen: accountants, juristen, HRM-adviseurs, coaches, recruiters, ICT-adviseurs, fiscaal adviseurs en ga zo maar door.

We nemen een opdracht aan met een einddoel. Om dit doel te bereiken, schakelen we de mensen in die we nodig hebben. Ook kunnen wij een interim-manager detacheren, bijvoorbeeld om uw Finance & Control weer op orde te krijgen. Altijd blijven we samen verantwoordelijk voor het behalen van het einddoel.

We maken graag kennis met u, dat kan geheel vrijblijvend. Maak een afspraak via 0475 – 233 998 of mail naar info@maxconvisio.com.

Dit zeggen klanten over ons:

  • no nonsense
  • oprechte interesse
  • kritisch
  • staan naast de ondernemer
  • maken dingen simpel
  • to-the-point
  • snel op level van de klant
  • houden van gewoon
  • geen ingewikkelde formules
  • klip-en-klare taal

Severino Pusic

is een ondernemer pur sang. Hij ziet kansen en weet deze succesvol tot uitvoering te brengen. Severino heeft een achtergrond in de topsport en dat is aan zijn mentaliteit nog steeds te merken. Hij gaat voor het hoogst haalbare.

Paul van Heugten

is open en oprecht. Hij staat graag naast de ondernemer. Hij kan snel iets waarnemen, maar laat de ondernemer oordelen en beslissen. Paul ziet talent en weet de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Hij haalt graag het positieve bij anderen naar boven, zodat er ruimte is voor groei en ontwikkeling. Daar krijgt hij energie van, dat merk je meteen als je hem spreekt!

Joost Claassen

kan razendsnel een financiële analyse maken van een organisatie. Het resultaat daarvan legt hij zo begrijpelijk uit, dat iedereen in de organisatie hem kan volgen. Joost is enthousiast en nuchter. Doordat hij makkelijk contact maakt en een klik
weet te creëren, gaan mensen snel meebewegen in een nieuwe richting. Joost is een toegankelijk aanspreekpunt voor medewerkers op de vloer en tegelijk een volwaardig gesprekspartner voor het MT en de directie. Met zijn positief kritische blik op bedrijfsprocessen, stelt hij de juiste vragen. Zo maakt de organisatie snel weer stappen vooruit.

Bart Verheijden

is een duizendpoot op financieel gebied. Professioneel en vakkundig. Als financieel manager bij diverse bedrijven heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Bart maakt snel de vertaling van cijfers naar bedrijfsprocessen om zo sturing te kunnen geven. Hij werkt planmatig en gestructureerd en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met zijn helikopterview en gedrevenheid weet hij snel resultaat te bereiken. Zijn positieve instelling en humor zorgen ervoor dat hij dit op een prettige manier doet. Een echte teamplayer!

Weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Menu