Over MaxConvisio

Maximale grip

Vind je het niet raar dat je, als je er eens echt bij stilstaat, niet het volledige inzicht in jouw onderneming hebt? Dat vinden wij dus ook. Dat is de reden dat Paul in 2012 besloot om uit de bancaire wereld te stappen en ondernemers écht te helpen grip te krijgen op hun bedrijf.

Inmiddels is MaxConvisio uitgegroeid tot een klein, hecht team van ondernemende mensen met een eigen expertise. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren een netwerk van specialisten om ons heen verzameld. Ons doel is om jou als ondernemer te helpen met de problematiek waar je zelf niet (meer) uitkomt. Dit doen we allemaal oprecht, duidelijk, simpel en efficiënt. Alleen dan bereiken we een maximale grip.

MaxConvisio Groepsfoto

De juiste klik en vertrouwen

Met wie doe jij het liefst zaken of werk je het liefst samen? Juist, met iemand waar je een klik mee hebt. Dat geldt ook voor ons. Jij geeft je onderneming en jezelf bloot en daarom is het cruciaal dat er wederzijds vertrouwen is. Onze begeleiding vindt daarom in jouw vertrouwde omgeving plaats. Jou écht kunnen helpen is voor ons het allerbelangrijkst. Wij geloven daarom niet in uurtje-factuurtje. Onze begeleiding is opgebouwd in fases met daarbij per fase een fixed prijs die steeds verder terugloopt naarmate het traject vordert. Iedere ondernemer is anders en heeft een andere hulpvraag. Daarom is het traject voor jou op maat gemaakt. Hoe dit er voor jou uitziet, leggen we je graag persoonlijk uit.

Wij helpen je met:

 • Optimalisatie en automatisering van administratie/boekhouding en processen
 • Strategie
 • HRM
 • Dashboarding van maandcijfers en begroting
 • Herstructurering (juridisch en organisatorisch)
 • Aankoop of verkoop van je onderneming
 • Financieringsaanvragen
 • Financiële - en vermogensplanning
 • Accountancy
 • Juridisch advies
 • Fiscaal advies
 • Arbeidsrecht

Kop koffie drinken?

De werkwijze van MaxConvisio

Paul van Heugten

Paul van Heugten

Paul is open en oprecht. Hij staat graag naast de ondernemer. Hij kan snel iets waarnemen, maar laat de ondernemer oordelen en beslissen. Paul ziet talent en weet de juiste mensen op de juiste plek te zetten. Hij haalt graag het positieve bij anderen naar boven, zodat er ruimte is voor groei en ontwikkeling. Daar krijgt hij energie van, dat merk je meteen als je hem spreekt.

Joost Claassen

Joost Claassen

Joost kan razendsnel een financiële analyse maken van een organisatie. Het resultaat daarvan legt hij zo begrijpelijk uit, dat iedereen in de organisatie hem kan volgen. Joost is enthousiast en nuchter. Doordat hij makkelijk contact maakt en een klik weet te creëren, gaan mensen snel meebewegen in een nieuwe richting. Joost is een toegankelijk aanspreekpunt voor medewerkers op de vloer en tegelijk een volwaardig gesprekspartner voor het MT en de directie. Met zijn positief kritische blik op bedrijfsprocessen, stelt hij de juiste vragen. Zo maakt de organisatie snel weer stappen vooruit.

Rob Oomens

Rob

Rob heeft een superscherp oog voor efficiency in de administratie. Dat oog doet hij niet dicht voordat hij alle cijfers in beeld heeft, zodat de administratie naar een hoger niveau getild kan worden. Hij krijgt financieel alles naar boven uit het verleden wat van belang is voor de toekomst van de organisatie. Door zijn coachende rol die hij vervolgens inneemt naar de medewerkers van de administratie worden financiële processen strakgetrokken en vervolgen zij vol vertrouwen en positiviteit hun weg. Zijn sport- en winnaarsmentaliteit zorgen voor een winning team binnen de organisatie.

Marijke Geuns

Marijke Geuns

Marijke is een echte spin in het web als het gaat om administratieve processen. Met haar open houding en kritische blik weet ze de juiste vragen te stellen, verbanden te leggen en situaties te doorzien. Vanuit de huidige situatie kijkt ze naar wat er verbeterd kan worden. Daarbij houdt ze altijd rekening met efficiency en denkt ze in het belang van de organisatie waarvoor ze aan de slag gaat. Het neerzetten van een strakke administratie, daarvoor ben je bij Marijke aan het juiste adres.